Fullscreen command prompt

Panorama video drivers, development of video players
melf
Posts: 13
Joined: Wed May 02, 2007 09:46

Fullscreen command prompt

Postby melf » Sat Dec 01, 2007 18:48

I exchanged my SNAP in vbe2 mode against Panorama on my acer aspire 1252, with a generally better performance. Fullscreen command prompt doesn't work though, which means CAD program doesn't work. I just have a black screen. Is that a known issue or..can't find it in FAQ.
Video card is an S3 Pro Savage DDR.

Panorama:

Overall PM graphic marks: 13.956

BitBlt S->S copy: 17.126 Million pixels/second

BitBlt M->S copy:17.276 Million pixels/second

SNAP VBE2:

Overall PM graphic marks:12.969

BitBlt S->S copy: 2.626 Million pixels/second

BitBlt M->S copy:20.058 Million pixels/second [/b]

User avatar
Eugene Gorbunoff
Site Admin
Posts: 685
Joined: Sat Apr 09, 2005 11:18
Location: St.Petersburg, Russia

Postby Eugene Gorbunoff » Sat Dec 01, 2007 18:54

do you use the latest Panorama VESA? it is compatible with CADH.

melf
Posts: 13
Joined: Wed May 02, 2007 09:46

Postby melf » Sun Dec 02, 2007 00:58

yes I did: the one from 20071120


Return to “Panorama videodriver”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron