Anyone have trouble with VDMs and high IRQs?

Discussion of ACPI driver (Power management, multi-processor support, PnP)
mikeforester
Posts: 32
Joined: Sat Sep 23, 2006 00:56

Anyone have trouble with VDMs and high IRQs?

Postby mikeforester » Thu Oct 11, 2007 07:28

Ever since ACPI 3.xx came out and enabled high IRQs on nVidia, I haven't been able to start VDM sessions. Has anyone else had this problem?

For background, see http://svn.netlabs.org/acpi/ticket/59.

Pasha's last best guess is that some DOS driver or DOS setting can't work with high IRQs. I agree, but I'm still at a loss.

Here are the ACPI IRQs, fwiw:

Code: Select all

0:1.1  10DE:52  'SMB0'  IRQs: PCI:10 PIC:'LSMB':10 APIC:'APCS':20 Apic Set: 20
0:2.0  10DE:5A  'USB0'  IRQs: PCI:11 PIC:'LUBA':11 APIC:'APCF':21 Apic Set: 21
0:2.1  10DE:5B  'USB2'  IRQs: PCI:10 PIC:'LUB2':10 APIC:'APCL':22 Apic Set: 22
0:6.0  10DE:53  'IDE0'
0:7.0  10DE:54  'SAT1'  IRQs: PCI:11 PIC:'LSID':11 APIC:'APSI':23 Apic Set: 23
0:8.0  10DE:55  'SAT2'  IRQs: PCI:10 PIC:'LFID':10 APIC:'APSJ':20 Apic Set: 20
0:10.0  10DE:57  'MMAC'  IRQs: PCI:10 PIC:'LMAC':10 APIC:'APCH':21 Apic Set: 21 /* network card */
1:6.0  1106:3044          IRQs: PCI:10 PIC:'LNK3':10 APIC:'APC3':18 Apic Set: 18 /* firewire - not used */
1:8.0  1102:2          IRQs: PCI:11 PIC:'LNK4':11 APIC:'APC4':19 Apic Set: 5 /* soundblaster - remapped */
1:10.0  1000:C          IRQs: PCI:11 PIC:'LNK2':11 APIC:'APC2':17 Apic Set: 12 /* scsi - remapped */
5:0.0  1002:554F          IRQs: PCI:10 PIC:'LNK3':10 APIC:'APC3':18 Apic Set: 18  MSI /* video */

Could it be the SATA drives? Any guesses appreciated.
-Mike

Return to “ACPI for eComStation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron