Search found 111 matches

Go to advanced search

by cris
Tue Dec 11, 2007 00:23
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes does not apply colors when...
Replies: 4
Views: 6586

Hi Eugene, thank you for your reply. Unfortunately, I think we're not talking about the same thing. You're talking about an XWP private setting (the statusbar color), while I am talking about a WPS setting (the border, menu, end other colors of a single folder). See the screenshot and I think you'll...
by cris
Mon Dec 10, 2007 20:24
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes does not apply colors when...
Replies: 4
Views: 6586

eSchemes does not apply colors when...

Hi all. First of all a little prologue to understand what I am talking about: - I will name "eScheme" a scheme belonging to the new, enhanced scheme palette provided by eCO-Software eSchemes package. - I will name "Scheme" (with no "e", but capitalized) a scheme from the original OS/2 scheme palette...
by cris
Mon Dec 10, 2007 00:13
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes v1.40 bugs
Replies: 8
Views: 9134

Another problem: with at least two of the schemes (Winter and eCOToys) there are windows that are not readable because of the fact that the foreground and the background colors are the same. For example, this is a screenshot of the "File Open" dialog of QDVDAuthor (an app ported from Linux, using th...
by cris
Sat Dec 08, 2007 14:50
Forum: WPS applications and extenders
Topic: SunnyIcons (PNG Desktop)
Replies: 7
Views: 8365

Hi Eugene, there is a little update on the subject, that may be useful to you and/or the developers. In the message above I expressed a WISH, but now I actually think it's a bug, rather than something not implemented. Why? Because if I have a bunch of BMPs in a folder, I can actually see their thumb...
by cris
Sat Dec 08, 2007 14:27
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes v1.40 bugs
Replies: 8
Views: 9134

eSchemes v1.40 bugs

Hi all, hi Eugene. You said "flood us with bug reports", so I'm trying to do my best ;-) But you should be a bit more responsive... most of the issues I posted in these forums have not been replied to. A reply just to say "I have seen your message, we are investigating" would be appreciated. I have ...
by cris
Sun Nov 18, 2007 00:42
Forum: WPS applications and extenders
Topic: SunnyIcons (PNG Desktop)
Replies: 7
Views: 8365

XWorkPlace 1.0.7
by cris
Sun Nov 18, 2007 00:13
Forum: WPS applications and extenders
Topic: SunnyIcons (PNG Desktop)
Replies: 7
Views: 8365

Eugene, I'm already using the latest. I wrote 20071116, but I should have written 20071117. The problem occurred with the latest version.

Bye
Cris
by cris
Sat Nov 17, 2007 23:55
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes ver. 1.40 and Pianopad
Replies: 7
Views: 9219

I installed eCO Runtimes v20071117 (base) and PianoPad v20071116 (with SunnyIcons 20071117).

Still PianoPad refuses to draw all the icons and the CPU load is at 100% until I kill it.

Help?

Bye
Cris
by cris
Sat Nov 17, 2007 23:11
Forum: WPS applications and extenders
Topic: SunnyIcons (PNG Desktop)
Replies: 7
Views: 8365

SunnyIcons (PNG Desktop)

Hi! I installed SunnyIcons from 20071116 with the latest eCO Runtimes (20071117). First of all let me say this is simply GREAT! I am enjoying it very much. However, there is a problem and a wish: - problem is that after fiddling for some time with PNG icons to customize my desktop the way I want, I ...
by cris
Sun Nov 11, 2007 03:40
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes ver. 1.40 and Pianopad
Replies: 7
Views: 9219

Same here :-(
by cris
Tue Sep 25, 2007 13:17
Forum: WPS applications and extenders
Topic: PianoPad and USB stick problems
Replies: 2
Views: 5591

Eugene,
I tried doing what you suggested, and I still have the problem.
BTW, now I am not completely sure it depends on PianoPad. It may be a problem with the latest ACPI releases (3.0x).
Do you think there may be problems with USB and ACPI?

Thankyou
Bye
Cris
by cris
Tue Sep 25, 2007 13:15
Forum: ACPI for eComStation
Topic: ACPI 3.0x and UNIAUD on T40
Replies: 1
Views: 6264

ACPI 3.0x and UNIAUD on T40

Hi, I have a Thinkpad T40 with eCS 2.0RC1 installed. When I installed it (with ACPI 2.22 IIRC) I had sound working well with the latest (at the time) uniaud drivers (it was rc2 with an updated component by Paul Smedley). I have updated ACPI to 3.01 and then to 3.02, and I have no sound anymore. Is t...
by cris
Sun Sep 16, 2007 23:09
Forum: WPS applications and extenders
Topic: PianoPad and USB stick problems
Replies: 2
Views: 5591

PianoPad and USB stick problems

Hi, I have recently had problems with a 2Gb USB stick that never had problems. The symptoms are: when I insert the stick, the system freezes. Sometimes if I remove the stick everything is back to normal... sometimes the system stays frozen. In this case the process list reports two unkillable copies...
by cris
Fri Aug 10, 2007 02:33
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes 1.38
Replies: 2
Views: 5072

Thank you Eugene,
it was a problem with the registry as you said.
Now it works!

Bye
Cris
by cris
Thu Aug 09, 2007 14:36
Forum: WPS applications and extenders
Topic: Imagination and shell handles problem
Replies: 0
Views: 4333

Imagination and shell handles problem

Hi, there is a problem with Imagination and shell handles, I believe: after previewing a few images (10 or 20) the system is not able to preview images anymore, and the preview window shows an error with the image handle. The images that have already been previewed can still be seen (they are probab...
by cris
Thu Aug 09, 2007 14:31
Forum: WPS: eSchemes
Topic: PianoPad 20070519
Replies: 3
Views: 6583

Hi,
even the latest Pianopad release has the problem.
After I installed eSchemes, the problem went away.
This should be solved in the PianoPad package.

Bye
Cris
by cris
Thu Aug 09, 2007 14:28
Forum: WPS: eSchemes
Topic: eSchemes 1.38
Replies: 2
Views: 5072

eSchemes 1.38

Hi, I have installed eSchemes 1.38 on a clean (i.e. with no previous eSchemes release installed) eCS 1.2R. I have followed the instructions and installed eCO-Runtimes (both base and WPS) before installing eSchemes. Unfortunately it doesn't work: if I open the Schemes folder I hear the system working...
by cris
Wed Jul 18, 2007 12:11
Forum: ACPI for eComStation
Topic: No ACPI with /!NOD and ACPICA.ADD
Replies: 0
Views: 5179

No ACPI with /!NOD and ACPICA.ADD

Hi, I have an nVidia based (nForce 405) motherboard with a single-core AMD cpu (Sempron 3200+). I have followed instructions in the documentation (no snooper, no switches on ACPI.PSD), and ACPI was working correctly. BTW, the built-in NIC had no OS/2 drivers, so nickk started to develop a driver. Th...
by cris
Tue Jul 10, 2007 15:55
Forum: WPS: eSchemes
Topic: What happened to eSchemes?
Replies: 0
Views: 4492

What happened to eSchemes?

What happened to eSchemes?
It's been months since the latest release...

Thankyou
Bye
Cris
by cris
Tue Jun 26, 2007 23:30
Forum: Panorama videodriver
Topic: Panorama 20070622 bugs
Replies: 2
Views: 5846

Panorama 20070622 bugs

Hi, I have just installed Panorama on a fresh eCS 2.0 RC1, and I want to report a couple problems (I used the warpin package): - The installation routine adds the SET C1 and SET GREEXT variables to config.sys, but it doesn't remove the old ones (those set by SNAP). In my case, the new variables (tho...

Go to advanced search

cron